Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Χαράμι

Το πρωί στον Real FM ήταν καλεσμένος ο Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος.
Ακούγοντάς τον να αναλύει τα των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν ήδη νομοθετηθεί και τα της διαπραγμάτευσης που θα γίνει  το φθινόπωρο με τους "θεσμούς" για τα εργατικά, αισθάνθηκα ότι αυτός ο άνθρωπος χαραμίζεται.

Με το χαρακτηριστικό "Κοιτάξτε..." που χρησιμοποιεί ως αρχή σε κάθε φράση του, μπορεί πραγματικά να επιχειρηματολογήσει ατελείωτα  και επιτυχώς (;) για την ανάγκη απόκτησης ψυγείου από έναν εσκιμώο(!) ή τη χρησιμότητα που έχει μια ηλεκτρική σκούπα σε  βεδουίνο στη μέση της ερήμου(!) ή η λοσιόν μαλλιών σ'έναν φαλακρό(!).

Είμαι βέβαιος ότι, αν ζούσε την εποχή του Νέρωνα, θα ζητούσε από τους Χριστιανούς να πέφτουν εθελοντικά στα στόματα των θηρίων στα πλαίσια του προγράμματος "εύκολη αναζήτηση της σωτηρίας της ψυχής" που θα είχε θεσπίσει.

Δεν είναι βέβαια ο πρώτος πολιτικός που προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο, ούτε θα 'ναι ο τελευταίος, αλλά είναι από τους ελάχιστους που πετυχαίνει να σε κάνει την ώρα που τον ακούς  να θέλεις να τραβήξεις μια σφαλιάρα σ'αυτόν και στον εαυτό σου ταυτόχρονα.

Οι περισσότεροι πολιτικοί πετυχαίνουν μόνο το πρώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου