Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Στανταράκι

Την ώρα που, με διαβουλεύσεις, αψιμαχίες και συγκρούσεις, υποτίθεται ότι ετοιμάζεται το νέο εργασιακό πλαίσιο.

Την ώρα που ακόμη μία κυβέρνηση υποτίθεται ότι εξαπολύει πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής, δημοσιεύοντας λίστες μεγαλοοφειλετών που είχαν επιχειρήσεις την εποχή του Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου.

Την ώρα που ο πολιτικός κόσμος της χώρας  ξιφουλκεί για το νέο εκλογικό νόμο υποτίθεται προασπίζοντας την έκφραση της λαϊκής βούλησης.

Την ώρα που κλείνουμε ένα χρόνο από την 17ωρη διαπραγμάτευση που υποτίθεται ότι μας έσωσε από τα μνημόνια, φέρνοντας το χειρότερο, ως το επόμενο.

Την ώρα που διανύουμε τον έκτο χρόνο οικονομικής κρίσης που υποτίθεται ότι θα την ξεπεράσουμε με άλλα δύο τουλάχιστον χρόνια σκληρών μνημονιακών μέτρων και πολιτικών.

Την ώρα που όλα τ'ανωτέρω υποτίθενται, συμβαίνει και κάτι  σίγουρο:

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί, στις 28 τρέχοντος, μαζί με το συγκρότημα των Gipsy Kings σε μια συναυλία στο Nammos της Μυκόνου.
Στην εν λόγω βραδιά υπάρχουν δύο επιλογές για τους πελάτες:
α. Τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή και η τιμή τους ξεκινά από 1000 ευρώ το κεφάλι, δηλαδή 10.000 ευρώ το τραπέζι με minimum κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων.
Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων.
β. Τα τραπέζια που βρίσκονται πιο μακριά και η τιμή είναι στα 500 ευρώ ανά άτομο. Συμπεριλαμβάνεται το ίδιο μενού φαγητού, μια σαμπάνια και ένα κρασί 1,5 λίτρου με την τιμή του τραπεζιού να φτάνει στα 5.000 ευρώ για τα 10 άτομα.
Πρόκειται για το καθιερωμένο meeting της "υψηλής κοινωνίας" στην Ψαρρού.

Την  "υψηλή κοινωνία" δεν την απασχολούν  όσα υποτίθενται.

Η "υψηλή κοινωνία" ποντάρει πάντα στα στάνταρ.

Και το πιο στάνταρ απ'όλα είναι  η "χαμηλή κοινωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου