Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ένστολοι

Άδικη και αήθη επίθεση  δέχτηκε, την εβδομάδα που πέρασε, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος για το γεγονός ότι εμφανίστηκε με στολή παραλλαγής στο γραφείο του.

Τι "γιωτόμπαλο" τον είπαν, τι "στρατόκαυλο" τον χαρακτήρισαν, τι "βλήμα" τον απεκάλεσαν.
Και γιατί παρακαλώ;

Διότι είχε το θάρρος να ντυθεί με την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη και να υπερασπιστεί   στην πρώτη γραμμή το πάτριον έδαφος από την επιβουλή του δόλιου γείτονος.
Αντί να τιμήσουν τον άνδρα, έσπευσαν να τον λοιδορήσουν.

Κατόπιν τούτου, ως ένδειξη συμπαράστασης κι επιβράβευσης της γενναίας αυτής πρωτοβουλίας του κ. Πάνου Καμμένου, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε, μετά από παραίνεση του κ. Πρωθυπουργού, να πράξει το ίδιο.
Από εδώ και στο εξής, όλοι οι υπουργοί θα ντύνονται με τις στολές που αντιστοιχούν στην αρμοδιότητα του υπουργείου τους.

Την αρχή έκαναν, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές  φωτογραφίες του άρθρου, ο Υπουργός Θρησκευμάτων κ. Νίκος Φίλης,ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής και ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Θοδωρής Δρίτσας (ο οποίος επέλεξε τη στολή του περίφημου πειρατή Jack Sparrow, λόγω της έμφυτης κι έντονης επαναστατικότητας που τον διακρίνει).

Ήδη έχουν γίνει παραγγελίες σε γνωστό οίκο του εξωτερικού για τις στολές των υπολοίπων Υπουργών.
Ειδικά για τον κ. Πρωθυπουργό ετοιμάζεται, για ευνόητους λόγους,  η στολή του ήρωα του παραμυθιού του  Κάρλο Κολόντι, του  γνωστού σε όλους μας Πινόκιο.

1 σχόλιο: