Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Από που είναι η έξοδος;

Ο Αλέξης διαπραγματεύεται και δεν παραδίνεται.
Ο Αλέξης διαπραγματεύεται και δεν παραδίνεται.
Ο Αλέξης διαπραγματεύεται και δεν παραδίνεται.
Αν το γράψω καμιά δεκαριά φορές ακόμη, μπορεί και να το πιστέψω.
(Αποκλείεται).

Ο Πάνος, όταν δεν απαιτεί (όχι πολύ) παραιτήσεις για λόγους εθνικούς, παρατηρεί άλαλος τα τούρκικα  αεροπλάνα να υπερίπτανται (sic) των ελληνικών νήσων και τα τουρκικά πλοία να τις φυλάττουσιν από τους εισβολείς πρόσφυγες.

Ο Κυριάκος θέλει εκλογές (όχι και πολύ), γιατί έχει έτοιμο σχέδιο να βγούμε από την κρίση. Το ίδιο ακριβώς σχέδιο είχε και ο Αντώνης, αλλά ο Κυριάκος είναι πιο αποφασισμένος και άξιος και θα το εφαρμόσει τέλεια.

Ο σοφός γέρων Βασίλης πιστεύει ότι μία οικουμενική κυβέρνηση θεραπεύει τα πάντα. Ακόμη και τις αιμορροΐδες.

Ο Λαφαζάν ανεμίζει το λάβαρο της σοσιαλιστικής επανάστασης που ήθελε να την κάνει  και ως υπουργός επί επτά μήνες, αλλά τον ξεγέλασε ο κακός Αλέξης και τελικά δεν πρόκανε.

Ο (είμαι κι εθνικιστής, λατρεύω τον Παττακό, θαυμάζω και τον Τσε)  πρώην πετυχημένος ατακαδόρος  Καρατζαφέρης βγήκε από τη ναφθαλίνη και προτείνει έξοδο από το ΕΥΡΩ (την οποία, για να αποτρέψει ως καταστροφική, συμμετείχε στη συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό το γνωστό ΑΤΜ) και άλλες ρηξικέλευθες λύσεις, όπως την "εκμετάλλευση" του σούπερ Εθνικού κεφαλαίου που λέγεται Κοκός, του άλλου εθνικού κεφαλαίου που λέγεται Κωστάκης Καραμανλής, έως και την ανάθεση της Εθνικής Ελλάδος στα ικανά χέρια του Γιώργου Ανατολάκη (δεν το είπε αυτό το τελευταίο...ακόμη).

Ο  κυρ-Θάνος, ο "δεν  βρίσκω ούτε την ψήφο μου στις εκλογές, αλλά είμαι σημαίνων πολιτικός παράγων", αποκαλεί εξ ορισμού ηλίθιους όλους τους αριστερούς κι επομένως ανάξιους ως επιστήμονες και ζητά να τους αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ομαδικές εκτελέσεις στο σκοπευτήριο Καισαριανής δεν έχει ζητήσει...ακόμη.

Ο Απόστολος  ετοιμάζεται να εφορμήσει με τις λεγεώνες του από τη Στυλίδα προς την Ειδομένη, φωνάζοντας "ΑΕΡΑΑΑΑ" , για να δείξει στους Σκοπιανούς ότι  δεν μπορούν να αστειεύονται με το ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ, όσο κι αν ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ που ο ίδιος εξομολογήθηκε τελευταία έχουν τραυματίσει λίγο την brutal εικόνα του.

Οι ανωτέρω (και άλλοι που δεν αναφέρονται, λόγω έλλειψης χώρου) αποτελούν το πολιτικό δυναμικό που θα διαχειριστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το μέλλον της χώρας.

Κατόπιν όλων αυτών, το αίτημα γι άνοιγμα των συνόρων και  χορήγηση πολιτικού ασύλου καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ.
Για τους...Έλληνες.

2 σχόλια:

  1. Πες το ψέματα! Αλλά βλέπω να κλείνουν τα σύνορα οι λοιποί Ευρωπαίοι για εμάς και όχι για τους πρόσφυγες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή φίλε/η, πολύ φοβάμαι ότι βλέποντας στη φωτογραφία ποιους ψηφίζουμε, θα κλείσουν τα σύνορα για εμάς οι λοιποί κάτοικοι της υφηλίου ολόκληρης... Να'σαι καλά.

      Διαγραφή