Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Βρε ουστ!


Αυτό που συμβαίνει με τους εργαζόμενους στα κανάλια είναι εξωφρενικό!

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο την "αναγκαιότητα" να χάσουν τη θέση εργασίας τους όλοι οι υπόλοιποι, για να "σωθεί" η χώρα.

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο ό,τι πιο στρεβλό και ψευδές τους πάσαραν τα κέντρα αποφάσεων και αφορούσε κάθε κλάδο εργαζομένων κι επαγγελματιών, που ήθελε να πλήξει και να σπιλώσει το σύστημα που κυβερνούσε εκάστοτε.

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο, προκειμένου να υπηρετήσουν την πρακτική του κοινωνικού αυτοματισμού που συνέφερε τ' αφεντικά τους.

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο υπέρ των μέτρων που οδηγούσαν χιλιάδες ανθρώπους στην απόγνωση και στην αυτοκτονία.

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο υπέρ των μέτρων που οδηγούσαν χιλιάδες ανθρώπους στη μετανάστευση.

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο υπέρ των "νόμων της αγοράς", υπέρ "της αξιοκρατίας", υπέρ "της αριστείας" κ.α. τέτοιων φληναφημάτων, για να αντιμετωπίσουν τα δίκαια αιτήματα κάθε ατόμου, κάθε κλάδου, κάθε τάξης που τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων.

Διαμαρτύρονται για τις θέσεις εργασίας τους που χάνουν, οι άνθρωποι που επί επτά ολόκληρα χρόνια προπαγάνδιζαν με κάθε τρόπο υπέρ των μέτρων καταστολής και  φίμωσης που παίρνονταν κατά όλων των υπολοίπων.

Εξωφρενικό είναι που διαμαρτύρονται και πιο εξωφρενικό είναι που, αν γίνουν δεκτά τα όσα ζητούν, ή εάν ξαναβρούν παρόμοιες δουλειές, θα συνεχίσουν να προπαγανδίζουν, όπως και πριν, κατά πάντων και υπέρ των ίδιων (αφεντικών και κυβερνήσεων).

Και δεν ξεπλένονται με κάτι στάσεις εργασίας ή απεργιούλες για το θεαθήναι που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.

Ούτε διαχωρίζονται σε "αστέρες των ΜΜΕ" και "απλούς εργαζόμενους".

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία τα έκαναν άνθρωποι που "απλώς έκαναν τη δουλειά τους".

Αναλυτικά για όλα τ'ανωτέρω (αλλά και για το ρόλο της σημερινής κυβέρνησης) παραπέμπω σε παλαιότερο άρθρο:
http://a-kakos.blogspot.gr/2016/09/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου