Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ωιμέ!


Παγκόσμιος οδυρμός,

Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας για αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που ξεκινούσε σήμερα.

Απαρηγόρητη η παγκόσμια φίλαθλη κοινότητα δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα στερηθεί του υπερθεάματος που με τόση αδημονία περίμενε όλο το καλοκαίρι.

Απαρηγόρητοι είναι και οι μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου παγκοσμίως που θα στερηθούν τα μαθήματα τεχνικής και ποδοσφαιρικής ευφυΐας τα οποία θα λάμβαναν και φέτος παρακολουθώντας τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φήμες κυκλοφορούν ότι οι Ρονάλντο και Μέσι σκέφτονται να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση, αφού θεωρούν πλέον άσκοπη την ενασχόλησή τους με το άθλημα, επειδή λείπει ο ανταγωνισμός και η σύγκρισή τους με τους αστέρες του δικού μας πρωταθλήματος. Το παράδειγμά τους αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι αντίστοιχου βεληνεκούς σταρ.

Το μεγαλύτερο όμως σοκ, το έχει υποστεί η διεθνής στοιχηματική κοινότητα, διότι ένα πρωτάθλημα παγκοσμίως ήταν πεντακάθαρο και ανταγωνιστικό (το ελληνικό) και αυτό δε θα υφίσταται πλέον.

Ας ελπίσουμε ότι, για το καλό του αθλήματος παγκοσμίως , θα πρυτανεύσει η λογική και θα αρχίσει το πρωτάθλημά μας σύντομα, ώστε να χαρούμε και μεις και όλος ο κόσμος όσα υπέροχα βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στα ελληνικά γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου